Med enorm kärlek för branschen

Om oss

Vi som äger/driver Petjos är två bröder med 20 års erfarenhet av Café & Bageri branschen. Vi är bästa vänner och följs åt på alla plan i livet. I januari 2016 öppnade vi Petjos Café tillsammans i Kungsängen. Vi hade tidigare jobbat över 15 år inom Cafe och Bageri verksamheten tillsammans.

Lokalen vi tog över var förfallen, mörkt och dyster. Vi undrade om vi verkligen skulle kunna skapa något så fantastiskt som vi drömde om att Petjos skulle bli.

Vi kom fram till att det nog skulle funka. Vid nyårsskiftet 2015/2016 klev vi in i lokalen och började riva allt. Den äldsta av oss som är snickare i grunden blev en betydelsefull hjälpande hand.

Montrarna var trasiga, diskmaskinen och ugnen pajade och vi behövde en ny kaffemaskin. Vi tog med oss mjöl och vispar hemifrån och undrade vad vi höll på med, Vi varken sov eller lämnade platsen förrän det var dags att öppna den 11 januari.

Den 11 Januari 2016 öppnade vi dörrarna och det blev succé redan första dagen. Folk hade längtat efter en mysig samlingsplats i Kungsängen och vi lyckades förmedla den mysiga och familjära stämningen som vi bestämt oss tidigt för att Petjos skulle vara. Nu har vi dessutom öppnat vårat egna Bageri i samma lokal. I Bageriet bakar vi allt till våra serveringar och fyller upp butiken varje dag så ni kan avnjuta av färskt nybakat bröd varje dag!

Alla motgångar vi mötte inför öppningen lyckades vi ta oss igenom. Och vi har aldrig behövt gå igenom någonting själva utan vi har alltid varandra och alla underbara gäster som stöttar och motiverar oss. Vi delar glada stunder och tuffa stunder, det är helt underbart!

Sättet vi skapar nära relationer med våra kunder på har vi haft med oss hela vägen och det är det som alltid kommer göra dina besök hos oss till en unik upplevelse!